Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου 2009

ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΦΤΑΕΙ? ΓΙΑΧΑ...ΓΙΟΥΧΟΥ


Στο προηγούμενο άρθρο το φωνάζαμε…Μη κρυφτείτε πίσω από μια διαιτητική απόφαση. Τίποτα…καθάρισε ένας τσαμπουκαλεμένος Δημητριάδης και μία γενικευμένη γραμμή παραπόνων προς τους διαιτητές από το σύνολο των media. Τώρα όμως ήρθε η στιγμή να κόψετε τις κραυγές και να κοιτάξτε λίγο τον αγωνιστικό χώρο. Πόσα άραγε πράγματα πρέπει να αλλάξουν σε αυτή την ομάδα για να αποκτήσει οντότητα; Φυσικά αν θέλει η ΑΕΚ να βγει τρίτη ή τέταρτη μπορεί και έτσι, δε θα δυσκολευτεί πολύ. Πρωταθλητισμό όμως πως θα κάνει? Με αυτή τη τραγική για ΑΕΚ αμυντική τετράδα? Με τον Παντελή Καφέ και τον Γιαχα…γιουχου στα χαφ? Με τον απίστευτα υπερεκτιμημένο Ζορό που θέλει τρεις συμπαίκτες του γύρω του για να κοντρολάρει σωστά μια μπάλα? Τελικά είναι ο Μπαγεβιτς λίγος (γιατί κάποιος Δωνης είχε φύγει άρον άρον) ή η διοίκηση αλλού και αλλού σε θέματα σχεδιασμού μεταγραφών; Τελικά αυτοί οι παίκτες είναι για να βγάζουν ψυχή μόνο εναντίον του Ολυμπιακού; Μήπως ο κόσμος σήμερα ήταν πολύ λιγότερος του προηγούμενου ντέρμπι; Εσείς φίλοι της ΑΕΚ θα κάνετε επιτέλους κάτι για όλα αυτά;

Μόνη ελπίδα για αυτό το συνονθύλευμα κίτρινων παικτών, η παρουσία Γκερέιρο και Νέμεθ. Όλοι οι υπόλοιποι είναι απλά μέτριοι, στη καλύτερη περίπτωση, παίκτες. Παίκτες που πραγματικά πρέπει να επισκεφτούν ψυχολόγο, κυρίως για να τους αποβάλλει τα διαιτητικά απωθημένα που κουβαλούν από γενιά σε γενιά και μπολιάζουν και τους νέους…διαφορετικά πως θα παίξεις ήρεμα και καλά μπαλίτσα κύριε απαράδεκτε Σκόκο; Και επιτέλους οι διοικούντες ας προσπαθήσουν κάποια στιγμή να δουλέψουν με ένα έμπειρο και καλό προπονητή (όχι βοηθό προπονητή). Πριν κάποιες μέρες κάποιος φίλος της ΑΕΚ στην εκπομπή του sentra fm παρατήρησε πολύ εύστοχα (αλλά μοναχικά) το απίστευτο φετινό ντεφορμάρισμα του Μπαγεβιτς…μπράβο του…

Συγχαρητήρια σε ένα πολύ σωστά απλωμένο στο γήπεδο Παναθηναϊκό, με σωστές πάσες κίνηση και ουσία. Ναι, φέτος από τι μέση και μπροστά διαθέτει τη ποιο ποιοτική ομάδα του πρωταθλήματος. Αλλά και όσον αφόρα το αμυντικό κομμάτι ίσως βρήκε σήμερα ένα αντίδοτο σε αυτή τη μαύρη τρυπά που λεγόταν Γκαλινοβιτς ενώ ήδη ‘ψήνει’ τις λύσεις για να αντικαταστήσει και τη δεξιά ατσούμπαλη πίσω πτέρυγα (Βύντρα). Βέβαια για να τα λέμε όλα, με τέτοιο υλικό μπροστά και βάθος σε πάγκο, αν υπήρχε σοβαρός προπονητής στο πάγκο των πρασίνων, η σημερινή ΑΕΚ δε θα προλάβαινε να μαζεύει τη μπάλα από τα δίχτυα..


Ν.Τ

iparagka.blogspot.com




4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ti les re file tha mas trelaneis? ti paei na pei 'kruftike piso apo mia diaititiki apofasi'? itan i den itan sfagi? simera den paiksame mpala giauto kai xasame.tin tetarti omos paiksame. xasame omos apo ena vazelo pou episis den epekse mpala, den ekane kan mia fasi gia goal. kai o yahaya ti sou ftaikse simera re filaraki?i mipos itan o,ti eksupnotero sou rthe gia titlo? i mipos ton ksereis k apo prin? emena dld giati mou arese pou opos eida simera? i mipos einai kaluteros o simao pou de markarei xwris foul? kai mallon thes na mas trelaneis teleios. o vazelos i kaluteri omada apo to kentro k mprosta??? poios? o gualinos-aoratos teixos i o leto pou kanei mono ta tsalimakia tou?i mipos o cisse? kai ti se kanei na thewreis oti o protos scorer ta teleutaia 2 xronia einai iperektimimenos? o cisse dld ti einai? mipos einai upotimimenos kai aksizei 30 ek. euro? proti fora einai deforme o blanco apo tote pou irthe k tha ton vgalete abalo? kalo to internet kai ta blog gia na grafei o kathenas oti thelei alla esy to paraxeses

Ανώνυμος είπε...

mia xara ta leei...pou pas etsi na kerdiseis megali omada!!! aekaki!

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα μούγκα!Ούτε γιά τό γκόλ , ούτε γιά τό πέναλτυ!!Άντε αεκάκι καί σύ στήν ουρά!
Αλήθεια γιατί χάρισε τή ρήτρα τόυ Κατσουράνη ,5μύρια στόν Παο?

Ανώνυμος είπε...

Στο επίσημο πρόγραμμα του αγώνα με τον πολυμετοχικό η Κλάψα παραδέχτηκε ότι δεν φταίει ο Δαλούκας για την ήττα στο ΟΑΚΑ, αλλά ο… Τοροσίδης!

Μας ζάλισαν μετά το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ και τη νίκη του Ολυμπιακού οι κλαψιάρηδες ότι για όλα έφταιγε η διαιτησία. Φώναζαν για τον Δαλούκα ότι τους έσφαξε και δεν ήθελαν να δουν τα χάλια τους και το πόσο αστεία ομάδα έχουν. Φυσικά μετά το παιχνίδι με τον πολυμετοχικό πήγαν και έδωσαν συγχαρητήρια στον Κουκουλάκη. Δεν παίζει ρόλο αν ο ίδιος δεν είχε δώσει το φάουλ που προηγήθηκε της φάσης του γκολ του Σαλπιγγίδη. Όχι κανέναν ρόλο αφού αντίπαλος δεν ήταν ο Ολυμπιακός.

Το θέμα, όμως, δεν είναι αυτό, αλλά ότι ακόμα και οι ίδιοι δεν πίστευαν όσα έλεγαν μετά το ματς με τον Θρύλο. Φώναζαν για τον Δαλούκα, αλλά στο πρόγραμμα του αγώνα που μοιράστηκε στο παιχνίδι με τον ακατονόμαστο είπαν όλη την αλήθεια. Σύμφωνα με όσα έγραφαν, λοιπόν στην περιγραφή του αγώνα με τον Ολυμπιακό δεν έφταιγε κανένας Δαλούκας, αλλά η κλάση του Τοροσίδη. Ακριβώς έτσι. "Πλήρωσε την αδράνειά της στην άμυνα σε δύο φάσεις, τις οποίες εκμεταλλεύτηκε ο αντίπαλος με τον Τοροσίδη", είναι το χαρακτηριστικό απόσπασμα από το επίσημο πρόγραμμα του αγώνα που είχε επιμεληθεί η ΠΑΕ Κλάψας και μοιράστηκε την Κυριακή το βράδυ στο ματς με τον πολυμετοχικό.

Τελικά ποιος φταίει ο Δαλούκας ή ο Τοροσίδης; Επιεικώς αστείοι είναι, αλλά αποδεικνύουν το κόμπλεξ που έχουν με τον Ολυμπιακό.

Έχει κι άλλα ωραία, βέβαια, αφού έγραφε χαρακτηριστικά ότι αυτό που χρειάζεται είναι να αποκτήσουν την στόφα της μεγάλης ομάδας. Μόνοι σας μαρτυράτε, δεν τα λέμε εμείς αυτά.

Δημοσίευση σχολίου